Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hoppsan!

Publicerad 2012-02-03 06:36:09 i Vanlig vardag,

Jag släptte ut hunden nu på morgonen och tänkte att han kunde stå här ute på min lilla uteplats och glo. Det är ju stängt med hundgaller. Själv började jag göra iordning kaffe. När jag tittade ut såg jag ingen hund. Han hade tagit en egen liten sväng då jag glömt att stänga grinden. Hoppsan då! Han kom när jag ropade.

Igår bytte jag design efter ett litet missöde. Då försvann även räknaren och jag blev lite besviken först på att ingen läste mitt engångsliggsinlägg. När jag upptäckte att det dök upp kommentarer utan besökare insåg jag att något var lite tokigt. Nu är det återställt och koden är inne igen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta. Ska jag orka åka in och titta på fredagsligget när han spelar gitarr, eller inte? Jag kanske bara ska köpa en flasla vin och arbeta vidare på engångsligget istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela