Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hoppa är bäst!

Publicerad 2012-02-25 12:25:50 i Vanlig vardag,

Har precis kommit upp från stallet. Det blev hoppning för Antes del idag. Det var hur kul som helst. Skönt att börja komma igång igen. Idag blev det väldigt enkel hoppning och det passade bra. Vi har inte hoppat sedan oktober och vill bara komma igång lite lätt.

Nästa lördag blir det också hoppning då jag och den jag gjorde sällskap med ska hoppa tillsammans igen. Min mål är att kunna starta 110 i maj och då är det bara att ligga i. Förra året blev det ingenting då hästen först var halt och sedan var jag sjuk. I år har det börjat bättre då hästen är ok och jag har hållt mig frisk än så länge. Nu tror jag inte att jag blir dålig igen så jag måste ligga på sjukhus, men man vet aldrig. De kom ju aldrig på vad felet var.

Idag när jag hoppade kändes det lite ringrostigt då jag vinglade lite mellan hindren. Lite bättre plan och ordning till nästa gång. Jag har hört av mig till min äskade tränare som svikit och lämnat Sverige, men jag har inte gått något svar. Nu gjorde jag det igår så jag kan härda ut några dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela