Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hingstval gjort - check!

Publicerad 2012-02-17 19:07:40 i Vanlig vardag,

Japp, då var det klart. Beslutet var väl både lätt och svårt. Det är ju inte direkt så att man har den fetaste plånboken och när kassan är begränsad blir det till att välja.

Förut när jag jobbade i ett annat land med hästar såg jag den här hingstens statistik i en tidning. Jag förundrades över hur den var etta-tvåa-etta-trea i statistiken och tänkte, eftersom den då kommit till Sverige, att den skulle få många ston och var populär. Så var icke fallet. Å andra sidan ligger det landet längre fram än oss allt vad gäller ridning, hästar och avel. Sagt och gjort blev det nu den här hingsten.

Ni får gissa lite. Ni fick ju några ledtrådar av mig här. Stammen är lite liknande Nortons kan jag också lägga till. Det är en hopphingst i första hand. Prisklassen är den lägre och den är inte så jätte-jättepopulär i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela