Real Time Analytics

Livet På En Kant

Freezing my ass offf!

Publicerad 2012-02-04 17:53:02 i Vanlig vardag,

Det är faktiskt skitkallt idag och jag har precis fått hjälp av Hyresvärden att tina stallet lite. Nu fungerar alla vattenkoppar utom Antes. Han fick en hink så länge. Det är bra om de dricker lite ur vattenkopparna för då fryser det inte på en gång när vattnet rör på sig.

Jag tänkte skriva ett inlägg om hur det är samma att vara med på en dejtingsajt som att läsa hästannonser. Först måste jag äta. Det inlägget kommer dessutom att bli bättre med lite vin i kroppen. Jag har varit jävligt elak, igår när jag drack vin, och kopierat och sparat en bild på någon från dejtingsajten. Jag vet, det är fult som fan, men ni måste bara få se vad som finns där. Hur fan kan man lägga upp en bild som ser ut som de som tas när man åker in i häkte i amerikanska filmer och serier? Att han dessutom ser ut att vara i en psykos esse gör väl inte saken bättre. Bilden fick heta galning.

Nu ska jag fixa förmiddag, ett tag funderade jag på att äta två middagar. Just nu lutar det mer åt förrätt i form av rostat bröd och champinjonröra. Tror ni det räcker med tre mackor som förrätt? Jag har allvarlig hunger just nu.

Mina hästar är typ korkade. Norton tyckte att han och Ante kunde dela box. Jag vet inte, men personligen tycker jag de ser väldigt trångt ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela