Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fan vad skönt!

Publicerad 2012-02-27 20:20:23 i Vanlig vardag,

Jag skulle precis ta mig till bilen och åka iväg till affären nu, när jag kom på: Jag behöver inte det. Det enda jag inte har är bröd till imorgon. Men hur svårt är det? Scones är väl det lättaste man kan baka. Bara att göra degen ikväll och trycka in i ugnen imorgon. Bara jag inte glömmer att sätta på mer än lampan dvs. Det var väldigt jobbigt i fredags morse när jag lovat att baka till jobbet och jag hade gjort smeten och öppnade ugnen, som jag naturligtvis precis kollat att lampan slocknat. Ni vet den som talar om att det blivit tillräckligt varmt. Det första jag tänker när jag öppnar är: Vafan, det är ju kallt. Kollar på knappen och ser på en gång att den är ju för fan på lampan. Hur kul är det kl 0600 liksom? Inte alls faktiskt.

Idag blev det ingen ridning. Jag har inte känt mig riktigt kry på senare tid. Jag tittade till hästarna iaf och gamla Nortons ben ser hur fina ut som helst. Lite bekymrad är jag dock över Antes muskel på ryggen som inte vill bli bättre. Det skule faktiskt kunna vara som en person sa idag att han halkat och sträckt sig. Han är ju hopplös på att tappa skor och just den sida han har ont i tappade han bakskon för två veckor sedan. Kanske var det det som hände. Det var i den vevan han började få ont också. Lite vila kanske inte skadar honom.

Nu ska jag slappa lite till och sedan blir det tidig kväll ikväll. Imorgon har jag en del att fixa med på morgonen. Vill försöka kliva upp och göra stallet färdigt på morgnarna också. Det har gått sådär och på fyra veckor har jag lyckats en gång. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela