Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är därför jag gör lite knäppa grejer

Publicerad 2012-02-24 16:54:52 i Vanlig vardag,

Jag är egentligen inte knäpp. Jag utlämnar mig bara lite mer än andra óch det är väl inget fel i det? Ni får ha precis vilken åsikt ni vill om mig. Your choice!

Idag har jag gjort en rolig sak. Dock är jag tveksam till svar. Det är inte mig personligen det gäller. Det är nog mer så att den jag försöker få tag i inte vill ha något med Sverige att göra och det är ju svårt för mig att lösa. Nåväl, jag har gjort lite av det jag kunnat. Om det inte hjälper får jag väl köpa en biljett och bara åka dit och knacka på dörren. Han och jag kommer alltid att vara vänner, vi har känt varandra så länge nu. Han är dessutom min hästguru och utan honom känner jag mig vilsen i den stora världen och som nobody. Hans senaste arbete bevisar dessutom det jag alltid vetat. Det är till och med så att jag jag skulle kunna ge honom platsen som allsmäktige. Nästan iaf.

Jag torde få svar snart någon gång.

Nu ska jag ner och rida. Ante blir i ridhuset idag. Jag har sällskap dit av en kompis som också ska rida. Igår var hans rygg bättre och jag red lite. Idag hoppas jag att den blivit ännu lite bättre för imorgon hade jag tänkt hoppa lite med från grannstallet. Roligt, roligt! =)

Nu måste jag gå och ni kan vara säkra på att jag är inte så knäpp som jag ibland framstår här. Jag är en genomsnäll, ärlig människa som aldrig gjort någon något ont. Happysmile!!!

Just det, det är när jag har lite tråkigt jag hittar på de här knäppa grejerna att göra, men tro mig. Det är inte lätt att även med alkohol i kroppen ha en intelligens som överstiger 93% av befolkningen. Jag borde kanske ägna livet åt något annat än att bara flytta bajs från A till B.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela