Real Time Analytics

Livet På En Kant

De kom fram till mig och frågade om Ante - för han var såååå fin! ♥

Publicerad 2012-02-15 22:20:55 i Vanlig vardag,

Jag skulle skriva ett inlägg efter att hovslagaren var här idag och det jag upptäckte då hur viktigt det verkligen är att det är perfekt, men jag orkar inte nu. Det får bli imorgon istället. Jag känner också att jag vill få till det bra då det känns som att det är viktigt att dela med sig av kunskapen.

Det enda jag kan skriva nu är att det var jätteroligt att vara i ridhuset idag då en person kom fram och frågade lite om Ante bara för att hon tyckte han var så fin. Happysmile!!!! Han är mitt hjärta den lilla hästen. Idag gick han också kanonbra. Det märks när han vilat dagen innan för oavsett vad jag än säger övar vi alltid kamelen först innan vi kommer till arbete. Det jag tränade på sist hade gett asbra respons till idag och den biten, att korta med hjälp av vikt och yttertygel gick som en dans. Jag ska fortsätta arbeta med det och förbättra formen i det arbetet. Ett problem som dök upp idag var att sadeln gled bak även fast jag hoppade av och sadlade om i ridhuset. Blir till att använda förbygel på honom. Han har lite samma exteriör som MB vid bogpartiet och på henne kunde sadeln glida bak 1,5 dm på vägen till ridhuset.

Nu ska jag sova och drömma härliga drömmar om min underbara häst. Jag älskar att ha hästar med utstrålning som syns i mängden. Ante är vad jag skulle kalla en käck häst. Han är lite cool och rör sig läckert även om han inte har världens bästa trav är den rolig att titta på. Ha det gött så berättar jag om hovgrunkerna imorgon. Det är intressant så ni har något att se fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela