Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens sysslor

Publicerad 2012-02-18 08:48:31 i Vanlig vardag,

Idag ska jag ner till stallet och rida båda hästarna. Norton tänkte jag klippa för han blir så svettig av att ridas hela tiden och det är bättre att han har lite kortare päls då. Han sätter liksom mammutpäls. Det är bättre om de är lite korthårigare. Dessutom är det inte så snyggt när hästen ser ut som ett förvuxet gotlandsruss alternativt skogstroll.

Norton tänkte jag nog rida i sommarhagen för då kan Vson följa med. Han tycker att det är roligt och Norton blir inte så rädd när hunden springer hundraåttio varv runt honom. Ante skulle nog bli lite upprörd, eller tycka att han ska leka med hunden och jag känner inte att jag har någon större lust att vara med och leka den leken.

Saker jag borde är att köra iväg sopberget som bildats i den tomma boxen, men det lär inte hända förrän tidigast ikväll och då blir det inte på soptippen. Jo, jag vet att jag är en ful fan, men jag har ett jättebra ställe att lämna av soporna på där det är öppet dygnet runt. =)

Nu måste jag dock gå så jag får något gjort idag innan halva dagen har gått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela