Real Time Analytics

Livet På En Kant

Antestatus

Publicerad 2012-02-28 18:26:40 i Ante,

Har kollat på Ante en gång nu sedan jag kom hem och kylde samidigt benet. Han är hyfsat svullen nu, men det verkar rimligt med tanke på vad som hände.

Tror jag ska tempa honom de närmsta dagarna. Ringde "min" veterinär, men som jag sagt tidigare sviker hon ju och envisas med att jobba på klinik-denna gång i GBG. Suck! Måste hitta någon annan vet att använda mig av. Ska avvakta och se hur det ser ut i några dagar först nu. Han är lite halt, men musklerna lär ha fått sig en ordentlig smäll av allt dragande. Han hade lite ont i ryggen också. Stackars Ante! =(








Såren känns ändå som det minsta problemet då det bara var ytliga skrapsår förutom det som är nere vid hoven. Där har han ett jack in ner i kronranden. Jag har inte kollat hur djupt det är, men tänkte göra ett bandage som får sitta över natten. Det blir så mycket skit från torv och jag vill inte ha några problem med eventuella sprickor senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela