Real Time Analytics

Livet På En Kant

Antes bippor, och graman är både bra och effektivt!

Publicerad 2012-02-14 20:49:48 i Hästarna,

Idag red jag inte Ante, men hans bippor är i princip borta. Det är bra. Det kan innebära att det bara var någon ört eller något sånt i höet han inte tål. När benen svullnade för ett tag sedan kan det tänkas att det var samma då. Jag har märkt tidigare att han är lite känsligare än Norton. MB är bra att ha i stallet för hon reagerar på en gång och då är det bara att plocka bort det som inte fungerar och ingen annan häst behöver få något av det. 

Idag red jag Norton i ridhuset. Det verkar vara Turbokalle som är ledande personlighet hos honom just nu. Snacka om att det finns power i den kusen. Jag tycker om att glida runt i ridhuset och se de andras trånande blickar. Det känns som att man pekar fuck you till de andra samtidigt som man kör upp fingret i näsan på dem.  Jag tänkte till lite idag och hade bytt till pullarnosgrimma på honom. Jag tog också med gramanen. Det vet han vad den är och bara den finns där brukar han tagga ner lite. Idag var jag faktiskt tvungen att använda den lite. Han var galet stark även idag. Nu vet jag att flera av er som läser här är emot graman, men ni kan ju sitta där på era halta hästar sedan som ni inte kan rida ordentligt. Jag har hellre en graman på någon dag än att hästen flaxar runt som en vilsen anka medans jag sitter och skumpar runt eller får en jävla bajssits bara för att hästen drar i tygeln eller slängtravar med hängande rygg. Och jo, det är så det ser ut om du nu säger emot. Skrattar bäst som skrattar sist. Ha en halt häst för att du lät dig rida som en jävla kratta. Jag vill ha friska och hela hästar som är BRA ridna. Inga ök som ser ut som hängbuksvin och en takås till rygg. Det får stå för er andra.
Ni kan skratta när jag gör en fucking jävla piruett i förvänd galopp igen. Säger du att det inte går? Watch me!!!!

Nu ska jag ta och sova. Imorgon är en ny dag och jag har lovat Vson att han ska få kontrollera min och Nortons träning i sommarhagen. Det är bra motion för V. Han springer säkert tio gånger mer än Norton när han voltar runt hästen hela tiden. Jag hoppas han inte drömmer mardröm inatt, Vson alltså, för det var väldigt jobbigt när han sov under mitt täcke och försökte krypa in i mitt skinn. Sedan låg han där och darrade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela