Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vem vill inte vara lycklig?

Publicerad 2012-12-18 11:00:00 i Vanlig vardag,

Jag har inte mycket kvar på Attraktionslagsboken nu. Det gick lite långsamt ett tag och några kvällar läste jag bara en halv sida. Jag ville ju inte att boken skulle ta slut. Igår berätta L att hon har en till bok om LOA(LagenOmAttraktion). Helt plötsligt vågade jag mata sida efter sida igen. När jag är färdig har jag dessutom den andra boken, som jag visade bild på häromkvällen, att läsa. Det här med LOA har fått mig att tänka till en hel del angågende mitt eget liv.
 
Jag har kommit fram till följande saker.
 
1. Jag har blivit mycket lyckligare.
Det beror på stor del till att jag litar på min inre känsla och vet nu vilken väg jag ska välja hela tiden. Självklart finns det gånger när man är tvungen att ta beslut som känns lite sämre, men överlag känns det mesta bra.
 
2. Jag har mer pengar än jag haft på länge.
Det är ju inte så att jag är miljonär, långt ifrån faktiskt. Just när det kommer till den ekonomiska biten har jag faktiskt omedvetet tillämpat LOA sedan ett tag tillbaka. Det är nog därför som det känns som att just den biten kommit lite längre. Det känns dessutom som att jag har en långtgående plan. Jag kan tillägga att jag endast får in en "lön" på 7775:- på fredag och trots den ringa summan, som faktiskt inte ens täcker hyrorna behöver jag inte oroa mig för att nästa månad inte ska "gå runt". Jag kommer att ha pengar över. Jag vill dessutom tillägga att jag har 4 hästar och en hund att föda. Det är ingen ide att ni funderar över hur jag gör. För det är ingen som vet. Det bara fungerar och har gjort det i alla år.
 
3. Jag är på väg någonstans i mitt liv.
Jag vet faktiskt inte riktigt var, men känslan av att jag bygger upp det jag kommer att hålla på med i framtiden finns. Det känns med 100% säkerhet att det är något som i förlängningen kommer att vara det jag VILL göra, det kommer att generera tillräckligt med pengar för att jag ska känna mig ekonomiskt oberoende och det kommer att hjälpa andra. Jag kommer dessutom att göra det bra. Ett litet tillägg här är att det har inte med underkläderna att göra utan det är något helt annat. Något större.
 
4. Jag har inte plats för någon man i mitt liv just NU
Jag kom fram till det igår kväll när jag låg i sängen och läste. Jag tänkte mitt liv som en tårta bestående av all min "energi". Under dagen ska jag försöka göra en bild i paint där jag visar hur stora de olika delarna är. Det blev liksom ingen plats över för en man just nu. Den tårtbiten blev så liten att den var nästintill obefintlig. Det här ledde till att jag inte längre känner någon "ångest" över att jag vill träffa den jag faktiskt är intresserad av. Jag vill att han "väntar" till jag är redo för något annat. Jag vill gärna att han kommer förbi och så, men mer än så kommer det inte att bli på ett tag. Inte förrän den biten kan bli större i tårtan. Enda chansen att få någon plats är att "delta" lite i de andra bitarna. Stallet är heligt - det är mitt privata och ingen man kommer någonsin att ha rätt till åsikt angående den delen i mitt liv. Helst ska de bara hålla sig borta därifrån.
Just nu upptar det jag kallar för Jag mer än hälften av tårtan och det beror på att jag måste bli frisk. Jag måste lägga ner så mycket energi på mig själv i olika former. Det centrala i mitt liv är ändå jag och utan Jag fungerar det inte. Svårare än så är det inte. Ni kommer att förstå när ni ser bilden senare.
 
Just nu ska jag sitta på min rumpa, i min fåtölj, till i eftermiddag, precis som alla andra dagar, och njuta av känslan att jag trots att jag inte kan arbeta har lyckades tjäna pengar innan klockan 9 i morse och att jag dessutom känner lycka till livet. Ni, ni ska fundera över detta "under" samtidigt som ni med blod, svett och tårar sliter för era pengar.
 
"There are so many things that you have been taught to believe  that are counter to the powerful Laws of the Universe that it is difficult for  you to think your way out. And that is the reason that we present this path of  much less  resistance"
- Abraham Hicks

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela