Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad vill ni egentligen läsa om? Sex?

Publicerad 2012-12-26 19:53:10 i Vanlig vardag,

En tanke slog mig alldeles nyss. Jag undrar egentligen vad ni som läser vill läsa om. Det är ju helt omöjligt för mig att gissa mig till. Jag skriver ju dessutom bara om det jag själv känner för att skriva och har nog aldrig funderat över vad det är ni vill läsa om. En gång har jag fått kommentaren att det inte var roligt att läsa när en person förstod att jag skrev ett inlägg menat att en annan människa skulle förstå. Det här var sjukt länge sedan. Kan det ha varit i början av förra året någon gång typ mars kanske. Efter det har jag aldrig frågat någon. Just den gången hade jag lust att skriva ett inlägg som jag ville att personen faktiskt skulle förstå. Det var en person jag var intresserad av. Jag vet inte om han läser idag, men senaste tiden har jag av någon outrgundlig anledning tänkt på honom. Helt plötsligt har också hans inlägg börjat synas på min fb. Är facebook tankeläsare?

Nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Jag kanske ska göra någon form av lista igen. Det är nog rätt roligt. Frågan är bara vad jag ska skriva listan om. Ni kanske kan komma med förslag? Förra listan jag skrev såg ju ut så här http://livetpaenkant.blogg.se/2012/november/5-saker-du-inte-visste-om-mig.html
Nu vet jag inte vad jag skulle skriva om igen, men det kanske dyker upp något i min hjärna som jag kan tänkas skriva om.
Just nu ska jag ner till stallet efter att ha legat i soffan och vilat i FLERA timmar. Aptrött idag. Jag fattar inte hur jag pallade att ta mig till Kista.

Jag kanske ska göra en lista med de sjukaste sexleksakerna vi hittade när vi satt här en söndagsförmiddag och drack kaffe. Sjukt roligt var det iaf.

Kommentarer

Postat av: lindah

Publicerad 2012-12-26 20:50:53

Skriv om sexleksakerna så kan jag bidra med en liten anekdot jag med. I din blogg förstås. ;)

Svar: Sexleksaker it is then! Jag skriver det imorgon. =)Det kommer bli något ni antagligen(vet inte om det gäller dig) inte sett förut.
Livet På En Kant

Postat av: lindah

Publicerad 2012-12-28 02:26:39

Oj. Har ju så väldigt mycket att skriva egentligen när det kommer till sex och sånt. ;)

Svar: Det är många som vill läsa också. ;-)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela