Real Time Analytics

Livet På En Kant

Shoppingen färdig!

Publicerad 2012-12-26 16:28:32 i Vanlig vardag,

Fatta hur hysteriskt det är med mellandagsrea. Kö in till centrumet, kö för parkering, kör för att prova ev kläder och jättekö för att handla. Suck! Kista är ju inte det mest smarta stället att åka till då majoriteten av de som bor i närheten med största sannolikhet inte firar jul och har all tid i världen att handla.

För 99:- är jag iaf stolt ägare till ett par överdragsbyxor. De har kostat 799:- så jag tycker det var ett fynd. Byxorna jag var ute efter finns på H&M och de var inte på rea alltså orkade jag inte köpa dem just idag. Jag hittade också något som jag vill ha - två olika Barbourjackor. En kostade 3200:- och den andra 3800:-. Bidde inget köp av dem idag iaf.

Blir ingen pulkaåkning nu på kvällen. Inget väder för det direkt med plusgrader ute och snön är ju äcklig efter regn. Isället blir det innekväll. Hade varit nice med en bio inne i stan, men det känns inte som att det blir någon sådan heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela