Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nya produkter till min kommande butik.

Publicerad 2012-12-27 22:32:04 i Vanlig vardag,

Det var jätteroligt att få hem ett paket med trosor idag. Jag försökte lägga ut några i min kommande butik, men jag har varken orkat ta bilder eller göra något mer avancerat av det. De här trosorna var i större storlekar och jättejättefina. Nu var de flesta för stora mot vad jag själv har, men ett par hittade jag som jag nog vill ha. Tidigare när jag har handlat Kina-saker har kläderna varit väldigt små i storlekarna. Döm om min förvåning när de här trosorna verkligen var den storlek som står på lappen. De här är samma återförsäljare som de senaste BHarna och jag är väldigt nöjd. Kvaliteten på kläderna som kommer därifrån är mer än bra. Nästa gång blir det trosor i "normal" storlek. Toppen är ju också att det är DHL som levererar så det tar inte många dagar innan kläderna är här.
 
Imorgon kanske jag kan få hjälp med bilderna och lite texter till butiken. Jag har lite jag måste skriva där också innan jag offentligör hemsideadressen. Egentligen är jag inte helt nöjd med butiksdelen på sidan, men all orderhantering är bra och användarvänligheten är väldigt hög. Jag börjar med att ha den här butiken iaf så kanske jag kan ha någon annan i framtiden. Den färdiga designmallen jag valt passar också min butik perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela