Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ny tv på intågande!

Publicerad 2012-12-19 10:48:20 i Vanlig vardag,

Idag ska jag hämta min TV. Jag undrar fortfarande om det är en 22" eller 52"s tv. Det får bli en liten surprice när jag kommer fram helt enkelt. Som min inneboende  sa: Är det en 52"s kan vi ju inte se på den för den får inte plats där antennkabeln kommer ut ur väggen. Hon har rätt. Den får inte plats där. Nu när jag tittar kan jag konstatera att inte ens en 32" får plats där. Hmm......kan bli spännande.
 
Jaja, det är ju inte direkt så att tvn är på ofta här. Igår kom jag ihåg att sätta på den. I morse i en halvtimme också, annars var det nog nästan en vecka sedan sist. Det är ju dock lite dumt eftersom vi tydligen har en massa filmkanaler. I like! Film är (nästan) det enda jag tycker om att se på. Serierna jag följer ser jag ju ändå på datorn. De hela 2 st. Downton Abbey och Lykke. Lykke är helt galet roligt att se på. Det är bara SÅÅ sjukt och stört att det finns inte. Genren är depressionskomedi och det är verkligen deprimerande roligt hur tragiskt störda deras liv är. Att den är på danska förhöjer bara stämningen lite.
 
Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vem vet, jag kanske lyckas hitta värsta kapet till man när jag är där ute och hämtar tvn också. Det gäller att vara beredd. Jag har ju visserligen hittat en dröm-man där ute redan, men han har ju talat om för mig att det aldrig kan bli något mellan oss. Nog för att jag fortfarande är intresserad, men eftersom han säger att han inte är det är det bara att leta vidare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela