Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ny bok på G

Publicerad 2012-12-16 21:36:16 i Vanlig vardag,

Ibland får jag en känsla av ångest över att jag är så galen att jag köper 360 par trosor, 50 BHar och har ytterligare 50+50 trosor på väg in. Hur knäpp är jag på en skala och kommer jag att bli av med alla? Det är klart att jag blir. Kanske inte idag, för jag orkar inte göra mer än att beställa. Säljdelen är ju inget jag kommer att kunna göra något vidare ansträngning åt förrän jag är bättre.
 
Nu blir det sängen. Jag har en ny bok på G. Min telefon har varit dum och det har inte gått att ladda upp bilder på ett tag, men den har gjort en uppryckning och numer fungerar bilddelen igen. Bara två månader den varit tjurig med det. Just nu är det internetet på den som är dåligt, för någon dag sedan gick det inte att svara och smsen fungerar lite nu och då. Hmm..... jaja, det är bara en telefon.
 
Här är nästa bok jag ska mala igenom. Först ska jag läsa färdigt attraktionslagsboken, men det går sakta för JAG VILL INTE ATT DEN SKA TA SLUT. Jag önskar mig en ny attraktionslagsbok1 Julklapp kanske? =)
Den här ska jag läsa nu. Det är ju en person jag är intresserad av, men det börjar kännas hopplöst. Som att det inte är någon ide. Jag vet att det går upp och ner med honom, men alltså, när jag knappt ser honom någon gång känns det som att jag borde försöka lägga ner och hitta någon annan. Det känns ändå som att den biten ligger på hans bord, att om det ska bli något får han lov att "dyka upp lite lämpligt". Min gissning är att han är en sådan här som kommer att komma på att han är intresserad när det är försent.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela