Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blir det vidare äventyr

Publicerad 2012-12-02 13:11:17 i Vanlig vardag,

Alldeles strax ska vi (jag och min sambo/inneboende) åka iväg en sväng. Det är dags för helgrastning av sjukling. Det är våran vanliga helgrunda. Det är himla roligt att göra "ingeting, men ändå någonting."

Jag tittade på flygbiljetter igår, men behöver någon att åka med. Jag tänkte en weekend någonstans i vår. Det spelar inte så stor roll vilket resmålet är. Bara det för mig är en ny plats. Eller inte så stor roll var en felaktig beskrivning. Jag tänkte mig en europeisk stad någonstans. Det behöver också vara något kulturellt ställe där det finns något som har ett värde att göra. Maten måste vara av rolig också och vinet. Det måste vara top notch. Absolut viktigast. Dessutom får det inte vara stressigt på resan. Då är allt förstört.

Spelar inte så stor roll var viktigt ändå. Jag får leta mig ett resesällskap så kan vi planera resan tillsammans. Jag är också sugen på svensk vinter så en tur upp till nordligare delar av vårat eget land. En stuga där det går att elda inne skulle vara toppen. Längtar efter det nu. Höra brasan spraka....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela