Real Time Analytics

Livet På En Kant

Julklappsshopping!

Publicerad 2012-12-21 08:03:03 i Vanlig vardag,

Hur kan det komma sig att man alltid är ute den dagen "alla andra" har fått lön?

Jag kan faktiskt berätta för er. Ni vet eftersom jag är en sådan här tråkig person. Handlar jag sällan julklappar på decemberlönen. Jag handlar dem på novemberlönen. Tji fick ni! Planering kallas det för.
 
Så, varför är jag då ute med alla andra nissar löningsdagen i december? I år beror det helt och hållet på att jag inte haft någon möjlighet att åka någon annan dag. Jag tar mig liksom ingen stans och jag är till 100% beroende av andra människor just nu. Idag är den dagen min mamma hade tid att åka och handla och då blir det idag. As simple as that!
 
Om jag får välja blir det Kista för ändamålet. De har en butik som inte finns på så många andra ställen. Visserligen föredrar jag Stinsen. Frågan är om det inte blir Stinsen bara för att det känns som att det är färre människor där. (Skulle dessutom behöva lite till mina hästar) Vi får se.
 
Nu ska jag iaf släppa ut hästarna och sedan ta en dusch så jag ser snygg och fräsch ut. Ha det gött så länge!
P.S Vill bara säga att det fungerar att se snygg ut. När jag köpte tvn tittade han jag betalade till extra. Kanske måste shoppa där igen. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela