Real Time Analytics

Livet På En Kant

Investerat i mig själv idag!

Publicerad 2012-12-03 20:38:25 i Vanlig vardag,

Idag har jag investerat i mig själv. Jag är otroligt nöjd med det. Mottot var ju "segra eller dö" och vi får väl se. Jag tänker iaf satsa och jag måste medan jag kan. Ni vet, "ta för dig medan du kan" är ju mitt motto här i livet.

Nu ska jag njuta av mina framgångar. Sedan ska jag lägga mig, läsa boken om attraktionslagen, önska mig vidare saker.
Jag fick en del av det jag önskade mig nu, men det innebar också att jag var tvungen att göra ett val. Jag gjorde valet våga chansa. Inte för att chansningen var särskilt djärv. Den kan innebära en nystart för mig och jag vill vidare. Det bara är så. Det är det här jag drömt om. Det är det jag vill göra. Även om jag skulle faila totalt har jag ändå försökt. Det är min dröm, inte din, och jag vill inte dö vetandes att jag inte gjort allt för att leva livet fullt.

I det att jag inte försökt allt är det just nu bara på ett plan jag inte känner att jag kan det. Det suger och jag vet inte hur jag ska lösa det. Förhoppningsvis, dyker slumpen upp. Han är min bästa kompis och jag tycker om honom för han kommer så lägligt ibland. Slumpen gör att man får tillfällen i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela