Real Time Analytics

Livet På En Kant

I-landsproblem.nu!

Publicerad 2012-12-22 21:22:22 i Vanlig vardag,

Jag har inga jeans, jag har inga byxor, jag har inga trosor, jag har inga bhar, jag har inga parfymer, inget smink osv osv. Det är ju sant. Jag hade inte det. Tills jag tog hand om tvättberget idag och rensade inne i toalettskåpen. Holy crap säger jag.

Förutom detta rensade jag även garderoben och byrån. Jag behöver en till byrå. Hur ska jag få plats med allt? Jag har fan ett hav av kläder. Hur kommer kläderna till mig om jag aldrig köper nya? Jag gör faktiskt inte det. Jag kanske köper kläder en gång var tredje månad. OM det inte är så att jag faktiskt nött ut ett par byxor till exempel. Parfymerna vet jag inte var de kom ifrån förutom att de faktiskt är mina. Jag vill tillägga här att jag ÄLSKAR HugoBoss i alla dess former parfym, bodylotion, deo alla dofter och alla former. Om du någonsin vill ge mig något ge mig en HugoBoss. Armani går också bra(och Dior). Har haft ett antal. =)

Jag behöver en till byrå annars får jag inte plats med alla mina kläder (som jag aldrig köper). Smink köper jag inte heller, bara så ni vet, men av någon outgrundlig anledning får det inte riktigt plats inne på den just nu befintliga ytan inne i badrummet. Vill tillägga här att jag beställt 12(!!!!) eyeliner pennor och en ny mascara. Just nu har jag ju bara 4 mascara och 6 pennor. Det kan inte finnas en enda person här som kan neka att jag faktiskt behöver det jag beställt.

Vad gäller trosor har jag nog 60 par vid det här laget. Idag rensade jag  och jag ska nog fortsätta rensa. Jag vill bara ha snygga underkläder som ser nya och fräscha ut nu. Fler BHar behöver jag också. Skor vettefan, men det står på beställningslistan. Jag vet att jag har många, men det finns plats för fler (öhh, ska bara bygga ut lägenheten först).
 
Nåväl, jag konstaterade iaf att jag har några par byxor, en massa tröjor, mycket smink och många parfymer. Fast, jag behöver............. och jag handlar ALDRIG! =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela