Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det utlovade inlägget

Publicerad 2012-12-12 20:29:05 i Vanlig vardag,

Visserligen kommer det här inlägget någon dag försent, men som man brukar säga. Bättre sent än aldrig.

Jag skulle skriva om varför jag fick ångest när jag skulle gå och prata med en viss person. Jag skrev om det i det här inlägget: http://livetpaenkant.blogg.se/2012/december/attraktionslagsovning-pa-g.html.

Det var ju nämligen så att jag skrev i ett annat inlägg någon dag innan att jag inte skulle prata med honom något mer. Sedan läste jag den här boken om attraktionslagen och fick mig en tankeställare. Jag trodde ju att det var så att jag fick ångest över att prata med honom. Det var inte så det förhöll sig. I boken framhäver det att när något känns fel är det ens inre som går emot det man gör i den fysiska världen.

Först tänkte jag att då skiter jag i att prata med honom eftersom jag får ångest bara av att tänka på att jag "måste" göra det. Eftersom det är något jag faktiskt vill. När jag läste vidare i boken tänkte jag lite och kom då fram till att det jag faktiskt får ångest över är det faktum att jag går dit och pratar med honom. Det känns bra och sedan händer inget mer. Jag vill ju träffa honom igen. DET känns fel. Jag vill ju att vi kan bestämma att vi träffas bla bla bla. DET skulle kännas rätt och bra. Nog för att jag skulle få nervositetsångest, men inte den här ångesten över att jag gör något som mitt inre anser är fel.

Det var lite om attraktionslagen. Det här var det enda konkreta exemplet jag hade för dagen. Förhoppningsvis kommer det fler. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela