Real Time Analytics

Livet På En Kant

Beställt Dogdefense = Check!

Publicerad 2012-12-07 11:07:43 i Vanlig vardag,

Japp, nu är det gjort. Pratade precis med en person som hade sett att det säljer det på hennes hunddagis. Hon skulle höra med dem och köpa en flaska till mig. På söndag får jag den och det är ju mycket bättre än att beställa från någon annan stans. Jag orkar inte ligga vaken på nätterna längre pga deras jävla valrossliknande hund. Dessutom vill jag inte bryta benen när det blir kallt och halt ute. Jag är dessutom inte helt frisk (långt ifrån faktiskt) så jag vet inte alltid om jag orkar hålla min egen hund. Det är ju inte så att deras hund stannar 1-1,5 meter bort. Det är snarare mellan 10-20 cm från både mig och min hund innan den vänder och springer tillbaka.

Jag tror att de faktiskt vill att min hund ska bita deras. Det är ju korkat ur alla synvinklar. Hundslagsmål innebär ju alltid en risk för både människor och hundar som blir inblandade.

Faktum är att det enbart har varit TVÅ incidenter tidigare där MIN hund har bitit någon annan och det varit min hund faktiskta fel. Det blev tre med den här med deras hund. Gång 1 kan jag inte uttala mig om för jag var inte med. Det hände något i skogen. Gång 2 satt hunden fast i lina. Tyvärr insåg vi inte att linan var ALLDELES för lång och hunden fick upp för mycket fart och halsbandet gick sönder när linan blev spänd. Klantigt och misstaget har aldrig gjorts om.

För övrigt så har den här hunden blivit påhoppad av andra hundar vid ett flertal tillfällen varav två har varit av kamphundar. Jag satt inte och grät för det. Shit happends liksom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela