Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagsövning på G!

Publicerad 2012-12-09 21:36:00 i Vanlig vardag,

Jag ska göra en liten övning nu när jag ska lägga mig alldeles strax. Jag läser ju fortfarande attraktionslagsboken och igår läste jag om en övning man skullle göra. Den handlade om tre saker man önskar sig.
Två av sakerna är en man och ekonomisk framgång. Jag tycker mannen känns som att den delen går lite trögare än den ekonomiska framgången. Igår när jag läste fick jag mig ändå en tankeställare angående mansdelen. Bla funderade jag över det jag skrev häromdagen om att jag inte skulle lägga någon energi på den här som jag faktiskt är intresserad av. Jag tänkte igenom varför. Det har inte med att han inte är intresserad att göra som det inte känns bra. Imorgon kanske jag skriver ett inlägg om varför jag har ångest och varför det känns fel, men ni kan få en liten snabbhint här: Det är helt enkelt så att jag, när jag väl tar mig dit och pratar med honom, får ångest över att det är alldeles för kort och tar slut och att det inte leder vidare. Därför får jag ångest. Jag ska förklara mer och lite tydligare.

Jag hade kunnat skriva något om att jag har samma ångest över den "ekonomiska framgången", men det har jag faktiskt inte. Det är bara inom det andra ämnet jag får ångest. Det känns liksom inte som att det går framåt. Jag tycker inte om stiltje.
 
Sedan ska jag komma på en tredje sak. Det skulle vara tre saker i övningen. Jag kommer nog på den när jag ligger i sängen.

Godnatt kära vänner! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela