Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen fungerar

Publicerad 2012-12-20 21:04:00 i Vanlig vardag,

Jag ska bara köra på från och med nu. Ekonomin är ju ändå det som funkat bäst när det gäller attraktionslagen. Jag ville ha mina 40 000:- netto och förra månaden var jag nästan där. Fråga mig inte hur, för det vet jag inte och ärligt talat spelar det ingen roll heller. Jag kör på, tackar och tar emot den nya friheten jag fått.
 
Känslan inom mig säger att den här månaden som kommer kommer att bli precis lika bra, om inte snäppet bättre. Nu är det ju inte så att jag inte har några utgifter på det här. Så är det ju inte. Nästa steg i utveckligen var ju att ha 40 000:- kvar efter att jag betalt alla mina utgifter. Nåväl, det kommer väl i slutet på januari. Jag har många resor planerade för nästa år så det är bra med lite extrapengar. Resesällskapet dyker nog upp när det väl är dags också.
 
Dessutom har jag ju de senaste månaderna fått in pengar löpande på kontot. Det är bara det att jag vill ha lite mer när de väl kommer in där på "icke löningstid".
 
Jag ville ju ha en ny TV och voila, idag står den ju här. ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela