Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nytt jobb imorgon. Woho! Slår jag 200 i dricks från en enda person månne tro?

Publicerad 2012-08-14 22:09:24 i Vanlig vardag,

Japp, som ni läste är det dags för nytt jobb imorgon. Det lär ju bli spännande. Jag ska tydligen vara bartender. Nog för att jag för länge sedan gick en bartenderutbildning (Ni kan läsa 2-veckors kurs på Mallis), men det var ju ages ago. Kunskaperna som då införskaffades har väl urholkats något(de som kom in under kursens gång).
 
Schemat var fullspäckat från morgon till kväll. Morgonen inleddes vanligvis med att vi kom hem från vår praktik. Vi hade sådan varje kväll, fast från andra sidan baren och testade vilka drinkar som smakade bäst. Vi sov sedan fram till kl 15(ibland senare). Klev upp och påbörjade våra kurstimmar kl 16. När vi var färdiga med dagens inlärning gick vi vidare för att äta innan vi återigen skulle på praktik. Ni förstår att schemat var fullspäckat nu va?
 
Tack vare de här gedigna kunskaperna har jag nu lyckats få mig ett bartenderjobb. När jag svarade på frågan OM jag kunde stå i en bar svarade jag det och hade i åtanke att vid ev kris kunde jag naturligtvis hoppa in. Icke sa nicke, motparten fattade annorluna. Jag ska nu stå ensam i "Sportbaren" på Sveriges största travbana och ett av årets överlägset största evenemang. Det känns stabilt! Jag kan receptet på en GT. Räcker det? Vadå, öl från pump? Nej, det kan jag inte minnas att jag hällt upp någon gång. =D
 
20Euro i drick från en enda person vid en enda beställning är mitt rekord. Tror ni jag slår det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela