Real Time Analytics

Livet På En Kant

En sak ni inte visste om män.... (mycket viktig info till alla kvinnor)

Publicerad 2012-08-19 22:25:00 i Vanlig vardag,

Jag har varit dålig på att lägga in bilder senaste tiden. Antar att jag helt enkelt inte orkar lägga mer tid på bloggen. Förut var jag mycket mer ambitiös med allt.
 
Det kan också vara så att jag hade mer tid. Förut behövde jag inte fundera över hö(fast det har snälla L faktiskt ringt och beställt till senaste leveransen.) Jag behövde heller inte fundera över vem som ska fodra när jag jobbar kväll.
 
Jag orkar inte hålla igång bloggen på samma sätt då. Jag borde nog skaffa en man dvs om han är något att ha. Min erfarenhet säger mig att majoriteten är idioter och bara tänker med kuken. Den enda räddningen är att  män enligt illustrerad vetenskap endast är en kromosom ifrån att vara ett träd. Den ni, sug på den. Helt plötsligt blir allt logiskt och man känner att man kan ha överseende med allt som är fel på männen. De kan ju liksom inte rå för att de är så nära besläktade med träd.
 
Nästa gång ni blir irriterade på en man tänk då på detta och allt sätts in i rätt sammanhang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela