Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen börjar jag kunna staka upp planen för mitt liv

Publicerad 2012-08-19 17:09:42 i Vanlig vardag,

Haha, jo, det kändes lite så.
 
Idag satte jag mig ner och räknade ordentligt på hur det kommer se ut under hösten. Jag måste ju ordna med ditten och datten. Nu fick jag till det med stallkalkylen. TG! Så illa var det iofs inte, men det behövdes en liten kalkyl. Om jag utgår från den här ser det bra ut för kommande vinter.
 
Jag har börjat med att dela upp intäkter/kostnader för olika delar. Dvs hästverksamheten för sig och "mitt liv" och UnderbaraUnder för sig. UnderbaraUnder jobbar just nu bara med att sälja ut det gamla lagret för att jag ska köpa in nytt och bara ha företagsinköpt lager.
 
Hästverksamheten känns också stabil om jag bara får till det här sista. Jag kände mig lite deppig här om dagen, men jag har en supervän och efter att ha pratat med honom kändes det bättre. Jag har nu också frågat honom om råd hur jag ska göra med vissa saker.
 
Hästverksamheten ska bära sig helt själv utan att jag behöver ta från det jag jobbar på min "vanliga" lön. Jag tror att jag kan lösa det under hösten. Det skulle vara GULD!!!! Jag bara SKA lyckas. Det finns inget annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela