Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför tar man med sig telefonen på toan?

Publicerad 2012-04-26 21:56:14 i Vanlig vardag,

Alltså har ni funderat över det någon gång? Jag gjorde det ikväll. Jag kan inte låta bli att ställa mig frågan vem som är så jävla viktig att jag måste ha med mig telefonen på toan, för den måste ju med trots allt. Ni kanske har svaret på frågan. Jag har det då inte.

Det går verkligen utför med den här bloggen, men det är nog bara en svacka. Just nu känns det som att jag inte gör annat än att jobba, sova, släppa in/ut mina egna, äta och ha lite dåligt samvete över hunden som det inte blir någon tid över till. Han verkar dock ta det hela med ro.

Naturligtvis blev det lite extraarbete på 9 timmar i morgon. Ni vet dagen som jag lämnat allt jag inte hunnit tidigare i veckan åt. Hmm....blir till att planera lite vad jag gör imorgon kväll tror jag. Nu ska jag sova, vilket jag faktiskt redan spenderat en del tid med på eftermiddag åt. Trött är jag fortfarande och sängen lockar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela