Real Time Analytics

Livet På En Kant

Träning inför programridningen

Publicerad 2012-04-05 14:12:39 i Vanlig vardag,

Idag gick jag ner i ridhuset för att träna lite inför programridningen på söndag. Jag hade tänkt rida första delen av programmet. När jag gick ner trodde jag att det var tomt i ridhuset, men jag fick dela med två andra. Vissa bitar ur ett program är svåra att träna när det är andra där och jag fick byta taktik lite. Jag körde lite på galoppdelen istället för början av programmet.

Jag märkte att jag måste vara väldigt noga när jag går ur volten och in på diagonalen för att han inte ska ladda för byte. Det som var bra var att han själv bromsar in för en avsaktning om jag inte gör ett byte.

Det blir lite mer träning i morgon för då ska det tydligen snöa igen och jag vill inte rida ut i halv snöstorm.

Nu ska jag åka iväg på lunch/middag och det kommer att bli trevligt. Hunden är helt slut efter en förmiddag nere i stallet. Återkommer med lite update. Glassmaskinen ska med för det kommer att bli hemgjord glass till efterrätt idag. Yummi, yummi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela