Real Time Analytics

Livet På En Kant

Liten mysstund i stallet

Publicerad 2012-04-25 21:52:16 i Vanlig vardag,

Precis när jag kom ner till stallet började det regna. Där kan man snacka om timing för Norton gick utan täcke. Jag skyndade mig att lägga in mat och ta in hästarna. Efter det hade vi lite stallmys, jag, V och hästarna. Det var trevligt. Hovslagaren skulle komma till Norton imorgon, men vi hade tydligen bytt tid, tur var det eftersom jag jobbar imorgon på nya schemat och vi hade bokat imorgon eftersom jag enligt det gamla skulle ha varit ledig.

Just nu sitter jag och har ångest över om det kanske var dumt att jag började prata med honom igen. Jag vill inte riktigt skriva av vilken anledning här, men alltså jag vet inte. Jag blir fan osäker alltså. Det kanske var dumt? Jag kanske ska skita i det och bara låta det vara. Jag hade det ju ganska bra själv. Allt blir bara krångligt när man börjar blanda in andra.

Tänk om det ändå är jag som står som förlorare i slutändan. Jag kanske bara ska lägga ner och återgå till det jag hade innan. Det skulle vara enklare. Hur mycket är jag beredd att lämna av mig själv? På mentalkursen jag gick pratade vi om känslor andra ger oss. Det är vi själva som tillåter oss att känna saker från andra tex att vi tillåter andra att såra oss, eller på annat sätt ge oss en dålig känsla. Jag vill inte tillåta någon att ge mig den känslan jag är så rädd för. Jag kan inte sätta ord på den, men jag är inte beredd att spela spelet där risken att jag får känslan uppenbarar sig. Det gjorde alldeles för ont sist. Hur mycket är jag beredd att ge av mig själv och samtidigt vara beredd på att förlora? Ja, jag måste ställa frågan.

Kommentarer

Postat av: Aj

Publicerad 2012-04-26 00:44:37

Men vara beredd på att vinna då? Prata på du/ni, allt ger sig nog efterhand, oasvett åt vilket håll det blir. Visst kan du må dåligt då, men om du inte ger det en chans så får du aldrig veta...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela