Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag raderade hans nummer idag.

Publicerad 2012-04-20 21:46:10 i Vanlig vardag,

Min vän ni vet, han som jag senaste tiden pratat med allt om. Jag raderade hans nummer. Min magkänsla säger mig att det inte är bra för mig i slutändan. Det kommer inte att bli bra, Därför beslöt jag mig att avsluta det hela, som egentligen ändå inte var mer än vänskap, på en gång. Inget mer nu. Min sunda förnuft säger mig att den enda som kan gå som förlorare ur det här är jag, hur jag än vänder och vrider på det. Därför valde jag nu att göra så här. 

Jag är sjukt rädd för att få något som helst mer än vänskapskänslor för honom. Jag vet att det aldrig skulle bli något mellan oss ändå, även om han nu inte vore upptagen. Jag är bara så jävla rädd för att bli sårad. På alla sätt. De flesta av er är fucking svikare. Det har min erfarenhet lärt mig.

Bara för det var han tvungen att skicka ett sms precis nu medan jag skriver innehållande "jag vill inte förlora dig  som vän. kram". Jag har ju inte ens sagt till honom att jag raderade ALLA sms och hans nummer. Fan också. Vad fan ska jag göra? Jag pallar inte det här. Kan inte bara alla hålla sig borta från mig. Jag vill ju leva ifred utan störningsmoment. I fred, bara ytliga kontakter. Alla sviker ändå bara i slutändan på ett eller annat sätt.

Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2012-04-20 23:21:15

Fina du... Tyvärr måste mån gå på nitar i livet. Nitar som gör så jävla ont så man tror att man aldrig kommer kunna andas normalt igen. Visst finns det många svikare & idioter för ute. Alldeles för många. Men för att hitta den där underbara måste man gå på en del nitar. Det är så man utvecklas. Klyschan att det finns inga nedförsbackar utan uppförsbackar stämmer... Ge inte upp, för då kommer du aldrig få uppleva det för underbara vackra. Som du förtjänar, precis som de flesta andra ute i världen... <3

Postat av: Eve

Publicerad 2012-04-21 17:49:19

Håller med Anette. Man måste våga lite annars gör man sig själv till det största hindret att finna det där alla egentligen vill ha. Så kom igen nu. Det värsta som kan hända är att man får ett nej, och då var det kanske inte meningen ändå. Du kommer hitta någon som är värd dig om du vågar ge dig själv chansen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela