Real Time Analytics

Livet På En Kant

Börjar tvivla lite...

Publicerad 2012-04-29 14:31:16 i Vanlig vardag,

Jag tvivlar lite på det här nu ändå. Det känns inte så bra idag. Vi har hörts varje dag, men idag och från igårkväll känns det inget bra längre.

Dessutom är det sjukt irriterande att både ringa och skicka ett sms utan att få svar. Det kanske var dumt redan från början. Jag skulle kanske lagt ner på en gång. Nu är det ju lite försent, men lägga ner kan jag ju göra ändå nu. Det är ju inget som hindrar mig från det. Allt beror väl på vilket svar jag får på det jag skickade. Jag betvivlar inte att jag får svar, det är bara det att "hur länge ska man behöva vänta?". Bevisat sedan tidigare är att normalt kan 24 timmar för en man vara normal för ett svar på ett sms. Mäns hjärnor är väl kanske inte så kvicka.

Det är kanske bara en svacka. Det kändes SÅÅÅ bra inför igår kväll och nu är det värsta dippen. Det kan ju vara spänningen att träffas igen efter ett tag som gör ångesten också för den här tiden har ju saker förändrats lite. Vi får väl helt enkelt se....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela