Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sova och besatthet

Publicerad 2011-09-21 21:47:54 i Vanlig vardag,

Nu ska jag gå och lägga mig. Först hade jag inte tänkt skriva något, men jag tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg. Idag putsade jag bara lite på mina hästar och åkte sedan hem. Det var väldigt skönt att för en gångs skull bara ligga i soffan och se på tv. Tv är ju inte min favorit annars. Efter bara en kort stund somnade jag och det var väldigt skönt.

Jag känner att jag börjar ledsna mer och mer på den här bloggen. Det som jag tror ändå var avgörande till sist var det här med stalkern. Hur kul är det egentligen att ha någons ex som är halvt om halvt besatt av att läsa vad man skriver? Läsa min blogg gör man väl för att man är intresserad av vad jag pysslar med. Det knäppaste av allt är att jag är totalt ointresserad av denna någon dessutom. Eftersom tanken på att lägga ner bloggen funnits ett tag är det så det lär bli snart ändå alternativt att jag startar en ny med annat namn, kanske. Om jag har lust då. Just nu känns det inte särskilt kul att hålla på faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela