Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snygga vs fula människor

Publicerad 2011-09-03 20:57:12 i Vanlig vardag,

Ok, kvällen inleddes med att jag såg Miss Piggy. Nu vet ju inte ni vem Miss Piggy är, men det är någon som uppenbarligen bor på sträckan mellan mitt hem och dagens arbetsplats. Miss Piggy är den enda person jag någonsin faktiskt tagit kort på och skickat till någon annan för att hon är så ful. Inte ful kanske, men hon är verkigen Miss Piggy. Båda gångerna jag sett henne har hon ju dessutom haft rosa kläder på sig(och knallrött missmatchande läppstift)

I övrigt så, jo, något fanns det väl att titta på, men medelåldern var väl typ lite mer än dubbelt upp på mig. Nöjer mig med det jag kunde titta på ändå. Något är alltid bättre än inget. Så det duger. Hely klart potential. Måste glömma "you know who" och potenital för det? Ja, jag vill nog faktistk påstå det. =D

Nu ska jag fundera på vad kvällen har att erbjuda i övrigt. Tragiskt nog känns sängen otroligt lockande redan nu och då är klockan ändå bara nio. Jag vill inte riktigt erkänna det, men jag har sovit en stund mitt på dagen också. Illa va?

Ni fattar inte hur roligt och skönt det var att vara i stallet idag. Den där känslan av att bara vara här och nu uppstod. Vågar jag rida imorgon? Så rädd att jag ska bli helt slut igen och vara helt knäckt hela veckan istället. Måste ta en ordentlig funderare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela