Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mycket träning blir det

Publicerad 2011-09-27 21:27:13 i Vanlig vardag,

Idag har jag kollat lite till på lördag då jag skulle hjälpa min "framtida tränare" med en grej. Det var lite logistika problem som jag behövde lösa och nu tror jag att jag har gjort det. Sjukt taggad inför att träna för henne sedan. Jag vill inte berätta så mycket än. Det jag kan säga är väl att tränaren tävlat för gulblåa flaggan i år och jag har tittat på lite resultat och det var bra.

Idag tittade jag på Karin och Joy när de hopptränade för Mirre i ridhuset. Det är inspirerande att titta, men jag känner att jag kanske inte är så sugen på just den träningen ändå. Nivån Ante är på när det gäller hoppbiten kan jag nog fixa en del själv. Känns som ett bättre läge att träna bara dressyr för den (förhoppningsvis) braiga tränaren. Jag hoppas verkligen att det är den typen av träning som jag vill ha. Ibland blir jag irriterad på mig själv för att jag ska vara så kräsen och måsta ha det på ett exakt sätt. Varför kan jag bara inte stänga av och köra på slit och dra, se till att hästen böjer på nacken sättet? Det skulle vara så jäkla enkelt.

Ante behöver jag verkligen hjälp med och om han är som sin kära mor behöver jag mer proffesionell hjälp än den stora massan tränare kan ge. Det jag hoppas med den här tränaren är att hon ska ha tillräcklig erfarenhet att kunna lösa problemen som uppstår på ett bra sätt och att jag ska få hjälp med de väsentliga sakerna. Jag hoppas verkligen och jag kommer att bli så besviken om förhoppningarna inte infrias. På något sätt är det ju hoppet om min fortsatta ridutveckling som står på spel. Och vad ska jag göra om det försvinner?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela