Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kära Gud, jag skulle behöva be om syndernas förlåtelse

Publicerad 2011-09-24 00:40:45 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag känner det ofta som att det finns en högre makt. Idag pratade jag med två personer och missade för första gången bussen från jobbet. Det var tur! Någon högre makt verkar vilja att jag ska fortsätta leva. Ganska exakt på minuten där jag brukar gå inträffade en väldigt trist trafikolycka. Jag är väldigt tacksam till den som talade i min hjärna och sa stressa inte idag, det är en bra dag att ta det lugnt och bara vara. Något i den stilen var det. Just idag vill jag tro att det var du Gud. (det kommer att behövas lite smör för kommande)

Jag tycker ofta att du är väldigt snäll mot mig. Det var länge sedan jag var i en kyrka nu. Närmare bestämt lite mer än elva år sedan. Nu vet inte jag om det räknas för jag var på en katolsk gudstjänst då och om jag ska tolka bibeln rätt, bibeln är ett svårt kapitel för mig eftersom jag inte öppnat den så många gånger om jag ska vara ärlig, men någonstans står det väl i ett budskap: Du skall inga andra Gudar hava. Min kunskap är faktiskt kraftigt begränsad inom området bibeln. Jag var åtminstone ärlig och står det inte någonstans: Du skall icke tala osanning? Här borde jag få pluspoäng för att jag kunde fullfölja ett bibelord.

Jag är också väldigt tacksam att du fixa en pastor som kunde skjutsa mig till tåget idag. Det var snällt att skicka en av dina för det ärofyllda uppdraget. Nu vet inte jag om han kom från dig. Det var det här med Du skall inga andra Gudar hava och jag fick för mig att han inte tillhörde din kyrka. Begår jag bibelbrott då igen? Jag vet inte, men jag känner mig oskyldig på den punkten.

Kan du förlåta mig Gud ty jag har pissade på din gräsmatta idag? Jag vet att det var fult, men du vet nöden har ingen lag. Det borde du väl förstå? Jag var åtminstone inte bajsnödig och jag har en förklaring. Det var för att staketet runt Guds hus var så bra. Du förstår jag hade reflexväst och om jag bara hade satt mig bakom en buske hade nästa bilist kunnat se mig och det vill jag inte.

Jag tycker att jag borde kunna få syndernas förlåtelse. Ikväll har jag druckit Jesu vita blod, det fanns inget rött tyvärr och jag har även ätit oblat, fast det stod mariekex på paketet. Känns konstigt att ett företag som tillverkar oblat inte kan stava, men så var det. Mariekex och oblat stavas inte ens liknande.

Snälla Gud, kan jag få syndernas förlåtelse?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela