Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag ska erkänna en sak nu

Publicerad 2011-09-01 18:10:34 i Vanlig vardag,

Det är inte ofta jag erkänner saker, men ibland liksom händer det. Här på bloggen har det blivit en del trots allt och jag tycker att det är ganska bekvämt att skriva. En av anledningarna till att jag började var att jag ville att ni andra skulle få se världen från min sida sett. Kanske få lite mer förståelse för att jag inte alltid är på topp och av vilken anledning, men det var då.

Sedan efter en månad eller två blev det mer någon form av terapi. Min blogg är mitt place. Vill du inte läsa vad jag skriver, så låt bli. Jag kommer aldrig att tvinga dig. Du kan aldrig veta vad jag kommer att skriva imorgon för det kan vara precis vad som helst.

Bloggen tycker jag har givit mig en mer positiv bild av omvärlden. Jag ser saker ur ett mer positivt perspektiv. Tidigare tycker jag att jag var mer negativ och att jag såg saker mer negativt, men det har nog också med att jag mådda lite dåligt att göra. Idag känner jag att jag kan blicka framåt och försöka gå vidare med mitt.

Personligen om jag skulle beskriva mitt liv skulle det bli "ganska dött och tråkigt". Nu vet inte jag om ni är beredd att hålla med, men det är min syn på saken. Jag tror ju dessutom att ni alla andra har så spännande liv (och perfekta).

Det jag idag ville erkänna hade egentligen ingenting med texten jag nu skrev att göra utan jag ville bara tala om för er att jag hittat en annan blogg som jag tycker är helt suverän. Det är min idol-blogg faktiskt! Sveriges Snygggaste Bonde

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela