Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag borde och jag borde

Publicerad 2011-09-15 10:16:26 i Vanlig vardag,

Idag har jag bokat tvättstuga och jag borde kanske gå ner och tvätta, men jag orkar inte. Jag är ledig hela helgen också och kan boka en ny tid någon gång då istället.

Snart ska jag till stallet och fixa lite. Idag ska jag passa på att sortera lite saker på loftet. Det tråkiga med det är att jag antagligen kommer att hitta fler saker som är "borta". Det är skittråkigt att behöva låsa in saker bara för att människor inte kan skilja på ditt och mitt. Jag tycker inte att det är så svårt att se skillnad på vad som är mitt och vad som är ditt. Kanske ska man behöva märka allt i stallet, men det borde inte behöva vara så.

Innan jag åker till stallet ska jag städa och fixa lite hemma. Det har blivit lite eftersatt då jag jobbat och varit i stallet hela dagarna fem dagar i rad nu. Lite uppfräschning så det är trevligt att komma hem igen och sedan är allt topp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela