Real Time Analytics

Livet På En Kant

Började med att fucka upp mitt ansvarsområde

Publicerad 2011-09-04 21:14:37 i Vanlig vardag,

Ja, idag blev det en heldag i stallet. Det var jätteskönt som jag skrev innan. Först var det korvgrillning med "Stalldrängen", L&L. L&L är väldigt flitiga i stallet och stora L har med sig Drängen ofta. Det är helt suveränt. Vi borde ha fler drängar. Förstår inte var alla är någonstans.

Sedan gick jag ner och släppte mina hästar i "träsket". Det är en del av hagen som jag haft stängd. Nu var jag ner och kontrollerade den och hjälp vad med jobb det är därnere. Om man skulle fixa iordning de två hagarna skulle det kunna bli kanon. Det är en helt igenväxt hage bredvid träsket också. Jag fick en suverän idé om det när jag var därnere, men jag verkar ju spruta idéer numera om saker både till höger och vänster.

Avslutningsvis, efter att ena mongoliden(Ante alltså) fått damp efter träskbesöket och bokstavligen jagat hunden ut ur hagen. Båda sprang tokfort. Det blev lite halvspännande en stund. Jag känner liksom Antes mamma och hon har jagat ut mer än en hund ur hagen och det var inte vänligt.

Slutligen, bara för att dagen ska bli som en vanlig dag för mig, hade jag sönder en del till hagen när jag precis hade snyggat till hagen färdig. Det jag avslutade med var att han sönder det här. Det var dumt! Helt tappad bakom ett flöte är jag ju inte så fixa det skulle inte bli några problem. Trodde jag. Ett nytt verktyg har precis blivit uppfunnet och det kallas miniskiftnyckel.

Sådana verktyg har vi inte i stallet, men jag tänkte ju att Mr X kunde vara min räddare i nöden. Inte heller det gick, för han gjorde annat. Synd! Idag hade jag behövt en man. De har ju som fler verktyg oftast.

Det mest tragiska är väl att jag blev tilldelad ansvarsområde hagarna idag. Hur snyggt är inte det att fucka upp det på en gång?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela