Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen!!!!

Publicerad 2011-09-19 21:21:46 i Vanlig vardag,

Idag började äntligen något gå min väg. Tack, säger jag bara. Så himla skönt bara. Nu hoppas jag att det är några saker till som ska lösa sig också som jag väntat på.

Löser sig en sak vet jag definitivt vad jag ska göra och det ska bli så nice, men det är ett större projekt och kräver ett stycke flytt.

Just nu håller jag på med lite mindre projekt som kallas att tradera. En auktion jag sitter och väntar in just precis här och nu är ett par bandageunderlägg. Jag har insett att jag behöver lite fler(speciellt som det försvunnit för mig i stallet :o( ).  Sedan har jag några till som jag väntar in, men de slutar imorgon. Egentligen behöver jag inte mycket saker för jag har det mesta, men lite sårvårdsgrejer. Det är lite trist för andra verkar inte tycka att de behöver ett lager hemma och då lånar folk alltid av mig, de frågar först såklar, och jag svarar att "bara jag får tillbaka". Tyvärr missar de flesta det där med får tillbaka och det innebär att mitt lager sinar utan att mina hästar har skador, men men, trist, men jag kan leva med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela