Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alltså detta tvättstugeliv....

Publicerad 2011-09-09 11:03:50 i Vanlig vardag,

Japp, tvättstuga var det idag. Spännande, som vanligt! Jag kommer ner en halvtimme efter att min tid börjat och då står ett jävla pucko och trycker in tvätt i mina maskiner. Jag är ju inte sen på att högt och tydligt påtala att Jag har bokat de där maskinerna. Det lilla puckot vänder sig om och allt jag kan se är hennes fula jävla tofflor tillsammans med den extremt missmatchande kjolen och en korkad blick som täcker hela hennes ansikte. Hon svarar ....men efter en tiime... med någon form av brytning. Ja, svarar jag, fortfarande högt och tydligt, men klockan är bara halv! Hon tittar halvskrämt på mig, jag hinner faktiskt fundera på om det är för att hon redan lagt in sköljmedel som hon ser förskräckt ut. Någon annan går förbi och uttalar på ett för mig okänt språk en mening.

Jag fortsätter titta och undrar när hon ska fatta att -det är MINA maskiner-. Tror hon seriöst att jag tänker backa? Jag? Haha! Tror inte det va´. Den andra kvinnan kommer in i rummet igen och pekar på maskinerna bredvid. Hon var tydligen färdig och jag tar de istället.

Jag fattar inte problemet. Boka en tid för helvete! Håll tiderna och följ reglerna. Hur svårt ska det kunna vara? Även om man inte kan svenska måste man väl för fan kunna siffror och klockan.

Det är alltid krig i tvättstugor. Bäst tycker jag det var i förra där den ena en dag ledsnade på familjen "Ondskan" som bodde bredvid tvättsstugan och gick in och använde tvättmaskin och torktumlare som det behagade. En dag tvättade fröken Gunnar, jo, han kallades så i huset. Då behövde någon av Ondskan torktumlaren så de tog helt enkelt ut hans kläder och la de i en korg i väntan på att deras kläder skulle torka. När fröken Gunnar kom ner och såg det här fick han nog. Han tog helt enkelt deras kläder och bar de till sopsäcken där han slängde ner de lite fint. Nästa gång fröken Gunnar tvättade och tumlade sina kläder gjorde han en liten upptäckt när han kom ner och skulle hämta sina torra kläder. Kläderna var kvar i torktumlaren, men familjen Ondskan hade gått in och hämnats. De hade helt enkelt tagit luddet från tumlaren och lagt in medans fröken Gunnars kläder fortfarande var blöta. Vet ni vad som händer då?

Kommentarer

Postat av: Sofi Wallgren

Publicerad 2011-09-09 17:24:13

Haha, du är ju grym! Keep up the good work ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela