Real Time Analytics

Livet På En Kant

Söndagsmiddag ikväll och jag undrar hur många aprikoser finns det i min mage?

Publicerad 2011-10-23 18:49:32 i Vanlig vardag,

Jag är på väg till söndagsmiddagen nu. Jag ska inte äta. Det har jag redan gjort. Först frukost imorse, sedan lunch och det var här någonstans det gick fel. Sedan åt jag middag och det gick inte så bra. Nu har jag ont i magen, men det är inte middagens fel. Det är lunchens fel. Den tvingade sig på mig.

Lunchen bestod nämligen av aprikoser, torkade, och jag fattar inte. Jag tycker inte ens att det är gott. Aprikoser alltså. Dessutom tycker jag bara om de supermjuka i påsen, fast riktigt goda är de inte. De är ludiga och man blir torr i munnen. Det var inte förrän jag åt middagen som smärtan i magen från dem kom fram. Middagen klarade jag inte ens att äta upp. Nu sitter jag och försöker dämpa smärtan med PepsiMax, muntorrheten av luddet kanske försvinner snart också.

Nästa gång jag får damp till lunch ska jag äta en chokladkaka istället. Då säger åtminstone magen till innan man får så förbannades ont. Det måste helt enkelt vara nyttgare med choklad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela