Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snyft, snyft

Publicerad 2011-10-26 22:11:19 i Vanlig vardag,

Nu ska jag lägga mig snart, eller jag ligger redan, mitt nya jag är ju att ta med datorn till sängen. Då kan jag youtuba innan jag lägger mig bla, roligt är det iaf att sällskapa med datorn. Hunden har åkt på semester i en vecka och jag saknade honom innan han ens åkt. Hmm.....inte lätt. Det är ju inte ens min hund liksom. Jaja, jag får väl bara lov att överleva.

Idag tänkte jag skriva ett roligt inlägg som jag filat lite på, men det gick åt pipsvängen istället har jag nu två halvkassa utkast som jag tänkte få ihop till ett.

Till imorgon då har jag ingen lunch färdig, men de e lugnt, blir väl till å köra riskokaren igen strax efter kl 5 och sedan gräva i frysen. Det brukar inte bli så delikata luncher såna dagar, men vafan. Det är ju inte direkt så att jag svälter. Nu ska jag iaf nana och hoppas att jag börjar tycka att det är roligare och roligare att skriva igen. Skulle behöva lite peppning med bloggen nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela