Real Time Analytics

Livet På En Kant

Redan korkat upp inför kvällen!

Publicerad 2011-10-01 16:25:43 i Vanlig vardag,

Strax är det duschen som gäller. Nu är allt fixat inför kvällens kommande middagsgäster. Det är finfrämmande idag som gäller. Först ska vi ner på "Indien" och äta middag. Sedan blir det efterrrätt hemmavid. Jag är helt säker på att det kommer bli en toppenkväll. Sällskapet som är på väg är det bästa och då är det omöjligt att kvällen inte blir lyckad.

Hela söndagen är redan fullt uppbokad och då återgår jag till att bli hästnörd igen. Jag ska hjälpa till att grooma åt Joy, eller rättare sagt ska jag bara knoppa innan de ska till Väsby Ridklubb och rida en klubbdressyr. Jag kanske åker på någon dressyrtävling i framtiden själv också. Vi får väl se hur omvänd jag blir av dressyrträningen jag ska delta i. Jag kommer aldrig att svika hoppningen, men lite dressyr emellanåt kan inte skada.

Först står iaf middag och samkvämskväll med toppensällskapet, vin, god mat, efterrätt och bara allmänt skitsnack. Ni vet bara så där trevligt som det kan vara ibland. Nu ska jag duscha och det brukar bli lite halvdant när man redan börjat dricka alkohol innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela