Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kvällen och morgondagen

Publicerad 2011-10-07 23:05:34 i Vanlig vardag,

Idag blev jag kvar i stallet längre än jag tänkt, men det var ok för istället för att låta totto och lotto stå så longerade jag dem båda. De var väldigt pigga och glada. Norton var riktigt pigg och knäpp och börjar komma in i sitt gamla vanliga glada jag.

Imorgon har jag morgon och lunchfodring och det var därför jag var tvungen att gå till affären. Jag är ju en hungrig människa. På morgonen kommer jag att få sällskap också så det blir nog trevligt. Klockan står redan på 0600 och jag borde ha lagt mig för ett tag sedan, men jag sitter och avhandlar ännu ett ämne med gurun. Bla kärleksproblem. Kärleksproblem avhandlar vi nästan varje dag och om vi blir klokare vet jag inte, men intressant är det. Vi är inte överens så ofta heller och ändrar inte våra åsikter heller, men resultatet blir bra.

Egentligen borde jag inte sitta här och dösurfa med gurun. Jag har en video jag borde lägga in, eller flera egentligen. Ni kanske får två imorgon istället.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela