Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det blev hoppning idag

Publicerad 2011-10-09 16:04:21 i Ante,

Det blev hoppning ändå idag. Först trodde jag inte att det skulle komma någon som kunde hålla koll om jag skulle ramla av eller något annat, men vid lunch dykte stallchefen upp. Det var perfekt för hon kunde tänka sig att filma också Några små filmsnutter blev det och jag har lagt ut tre stycken. De jag tyckte var bäst. Några med riktigt dåligt ridning där Ante nästan sa upp bekantskapen finns också, men de lägger jag ut vid senare tillfälle. Här är filmerna. Den bästa kommer sist. Sjukt nöjd med det språnget.

Jag kände verkligen att vi inte hoppat på länge idag och vi behöver nog vara med på någon tisdagsträning vi också i ridhuset. Dumt av mig idag var att jag tänkte att vi skulle travhoppa när jag senast igår skrev här att jag jobbar hästen mer i galopp för han har lättare för det. Det var verkligen lite dumt tänkt. Hoppas jag kommer ihåg det till nästa gång jag tänker hoppa.





Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-10-09 21:03:42

När får jag min film? Är ju så nyfiken på att se den på datorn så jag spricker snart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela