Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den kanske helt enkelt självdör

Publicerad 2011-10-26 20:12:39 i Vanlig vardag,

Jag tänkte ju att jag skulle lägga ner den här bloggen snart för jag tycker helt enkelt inte att det är så roligt att skriva. Nu får jag väl se om den självdör, eller om den kommer in i en andra andning. I första hand skriver jag för att jag själv tycler om att skriva och det är det som är problemet, jag tycker helt enkelt inte att det är roligt att skriva här längre. Någonstans tror jag tyvärr att det till största del beror på "stalkern". Tack och lov är hon borta nu, men det har ändå tappat sin charm att skriva. Det är skillnad på att läsa för att man tycker det är kul och att man är ute efter att kolla någon annan. Jag vill inte bli kollad här så är det bara.

Idag red jag Ante och det gick väl inte riktigt lika bra som igår. Men, men, det går åtminstone framåt och det är huvudsaken. På slutet gick han väldigt bra och jag var jättenöjd. Ett problem idag var att jag tror att jag behöver öka Antes kraft. När han har vilat dagen innan är han betydligt mer samarbetsvillig. Idag var han lite trött-tjurig och det kändes som att det berodde på för lite mat. Jag ska fundera lite på det i några dagar om hur jag ska ändra.

Nu ska jag ta och softa lite framför tvn och vänta på att lite sällskap dyker upp. Kanske om jag får lite inspiration att det kommer upp ett inlägg senare ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela