Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur många idioter finns det i världen?

Publicerad 2011-11-06 17:43:11 i Vanlig vardag,

Bjuder på ett litet utdrag ur den nya bloggen.
För ett tag sedan såg jag filmen Hur många lingon finns det i världen? Det är faktiskt en ganska bra fråga. Dessvärre är det svårt att svara på den. Ännu svårare att svara på är Hur många idioter finns det i världen? Personligen skulle jag hellre försöka räkna alla lingon, men oturligt nog verkar jag dras mer till att försöka räkna antalet idioter.

Förra helgen träffade jag ett exempel. Det sista min syster säger till mig innan jag åker är. Bara det är någon som är värd dig. Tyvärr, måste jag nu säga till henne att det var det ju inte, men men, hans förlust och nu är han gone och väck i mitt liv.

Jag kommer dit och vi äter middag och dricker vin och ser film. Vi hade trevligt. Jag kliver upp dagen efter och han skjutsar mig till stationen så jag kan åka hem för jag har ett meeting i stallet. Vi bestämmer halvt om halvt att vi ska träffas på söndagen igen.

Måndag dyker personen upp och blir jätteglad när han ser mig och frågar om jag vill ha skjuts hem. Jag säger att jag är upptagen eftersom vi har stallmöte kl 18 och jag måste vara med på det.

Tisdag dyker personen upp igen och jag går fram och pratar med honom. Han är inte lika tindrande som dagen innan, men vi pratar lite. Precis innan han kom skickade jag ett sms och frågade om han inte ville ses redan på torsdagen istället för söndagen. Han dampar loss totalt och frågar vad min plan är med honom. Vadå plan? Jag fattar ingenting. Jag har ingen plan. Vad fan, ska jag planera hela livet rakt av med någon jag inte känner så väl? Hursom svarar han själv: Ja, för om du tror att vi ska bli kära leva lyckliga resten av livet och gifta oss kan du glömma det, det kommer inte att hända. Ehh, jag står väldigt frågande och fattar ingenting. Nähä, nä, det hade jag väl inte tänkt säger jag lite försiktigt. Jag kände mig väldigt påhoppad och trängd. Ja, vi fortsätter väl prata lite, men det var väldigt spänt sedan åker han.

Iaf så dagen efter svarar jag honom med ett sms att jag inte haft en tanke på gifta mig, skaffa barn och allt vad det nu var, men att jag var intresserad av honom. Det var inte min mening att stressa honom på något sätt. Han svarade inte. Jag vet att det kanske var dumt gjort och att han uppenbarligen är en av de största idioterna jag träffat, men nu bidde det inget mer. Jag är värd någon bättre som ser mig för den jag är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela