Real Time Analytics

Livet På En Kant

Seriösa problem

Publicerad 2011-05-17 21:48:06 i Ante,

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Idag har visserligen varit en bättre dag än igår, eller den har rättare sagt varit riktigt bra. Ända tills lite senare nu på em-kvällen. Det är väl bara att inse att jag har problem - med Ante. Han är verkligen jobbig. Trav fungerar inte för han börjar galoppera på en gång och sedan i galoppen gör han små skutt istället för att bara snällt galoppera runt. Åhh, vad jag är less på honom just nu. Det är tur att jag fixat så att jag ska få hjälp framöver. Nog för att jag inte tror att hjälp från vem som helst hjälper i det här läget. Den här hästen är svårare än så.

Vi får väl se helt enkelt. Hjälp för att lösa problemen är iaf "beställd". Det sjuka är att jag beställde en snäll och lätt häst, typ ridskolehäst eller nåt, men vad får jag istället? En djävulshäst. Jag kanske får skylla mig själv. Jag döpte honom trots allt till Anthrax helt själv och då kanske man ska räkna med en terrorist.

Idag har jag haft en toppendag igen. Igår hade jag en liten dipp, men jag tänkte innan jag la mig att en dålig dag får man ha. Sedan är det bara att glömma den och gå vidare. Imorgon är en ny dag liksom och jag har numer blivit lite mer som en gås. Allting rinner bara av och jag ser bara de nya dagarna. Fast lite ledsen är jag över en sak. Jag missade ju House idag. Det kanske var hockey eller något. Jag vet inte, men det skulle faktiskt ha känts bra. House är verkligen det enda jag vill se på tv.

Nej, nu har jag annat att göra. Ni får helt enkelt klara er med bara en uppdatering idag.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-05-18 06:32:22

Åh nu blir jag ju nyfiken.. vad är det för hjälp du ska få med Ante?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela