Real Time Analytics

Livet På En Kant

På förfrågan - lapp-update! (Lappen fungerade)

Publicerad 2011-05-15 20:51:38 i Vanlig vardag,

Jag fick en förfrågan om att veta mer och vissa saker skriver jag liksom bara inte om. Det enda jag kan skriva här är om mig själv, men ok jag ska berätta en del. Det känns lite jobbigt att skriva, men det jag tänker skriva är bara positivt egentligen så det borde vara ok.

Lappen fungerade som sagt. På fredagen fick jag ett sms om dag och tid. Tdien justerades visserligen lite. Det började med en liten åktur i bilen, men efter en fråga om vad jag hade för tanke med det hela styrdes det om till annat. Vi åkte till Uppsala och åt på en jättetrevlig grekisk restaurang. Restaurangen låg precis vid Fyrisån och vattnet porlade vid sidan av hela tiden. Jag vet inte om jag kan beskriva det med ord ens.

Vi åt och delade på en flaska vin och det var, ja, alltså ni fattar. Jag kan verkligen inte beskriva det med ord. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag har liksom blivit mållös. Det var helt enkelt för bra för att vara sant och för en gångs skull verkar min hjärna inte vara på. Jag tänker överhuvudtaget inte alls.

Det nya sättet är alltså lapptricket. Det fungerar och är enkelt att genomföra. Jag kan dessutom nu skriva vad som stod på lappen:

Hej!

Messa tid och dag
som jag ska åka
med på en tur med bilen.
//Jenny
(mobilnummer)
P.S fredag passar bättre än lördag

Nu stavade jag visserligen fel på ett ställe och det stör mig(och jag har fått höra det) =) , men det gick inte att missa vad jag ville. Lappen rules och jag kan rekommendera er andra att göra samma sak. Ni har liksom inget att förlora, men desto mer att vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela